Galleri – Det visuelle gulvafslibnings galleri i Odense

Velkommen til gulvafslibning galleri Odense. Her har du hele fyns svar på Brandts klædefabrikker og andre metropoler inden for kunst verdenen.

Trægulve er som et kunstværk

Træ, dette prægtige naturens materiale. Det er smukt og behageligt at se på, røre ved og så giver det en vis hygge og ro. Trægulvets naturlige spil imellem de enkelte planker giver en helhed som er unik og forskellie fra gulv til gulv. To trægulve er aldrig ens og med en ny anskuelse kan trægulve betragtes og nydes i fulde drag. Trægulve er andet end en brugsgenstand som man blot træder på. Trægulve er kunst af bedste slags – så prøv at træde et par skridt tilbage og beundre de særegne strukturer og åretegninger som træ er beriget med. Så vil du føle en hygge og varme samt et konspirerende og sensitiv miljø, som kun overgåes af et fåtal at andre kunstværker.

Er dit kunstværk slidt og gammelt

Så kan en gulvafslibning med et fingerknips forny det visuelle og sanselige indtryk. Når den   gamle overflade slibes af så vil det nøgne trægulv træde frem. Kig ind i vores galleri og få syn for sagen med de mange muligheder for efterbehandling, afslibning, gulvafhøvling og gulvafslibning.

Læs mer her om:

Gulvafslibning priser