Gulvafhøvling udføres her af professionelle håndværkere med mange års viden indenfor opfriskning af gulve. Behøver dit bræddegulv til en høvling? Har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med hakker eller huller eller en ugørlig gulvoverflade? Så vil en høvling metoden. I tilfælde med tæpperester eller anden beskadigelse, kan høvling også være en mulighed.

Hvornår anvendes en afhøvling?

Tæpperester og besværlig lak kan også være dele som er skyld i, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom niveauforskelle eller skævheder i trægulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt opfriske gulvet med en stor gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling bruges på plankegulve, hvor en afslibning er utilstrækkelig, herunder ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Vaskebræteffekt
 • Limrester og tæpperester
 • Gulvspartelmasse
 • Dybe hakker
 • Malet gulv
 • Fernisbehandling
 • Besværlig gulvlak

Hvad forstår man ved en gulvafhøvling?

Afhøvling af trægulve er et præcisionsarbejde, hvor gulvmanden bør være behændig og rutineret. Upræcis afhøvling kan give beskadigelser og niveuforskelle i træet. Gulvafhøvling stiller store minimalkrav til håndværkeren, da den store høvlemaskine rigtig arbejder i dybden. Der afhøvles 2 – 4 mm af gulvoverfladen, som også kan være en nødvendighed ved meget ødelagte og beskadigede bræddegulve. Vi har erfaringen, kompetencen og ekspertisen og ved netop hvordan man skal udføre. At høvle et gulv kræver blidhed, og kan ikke laves som gør-det-selv gulvafhøvling. Ifald høvlingen ikke eksekveres rigtig, kan det blive bekosteligt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en professionel til afhøvling af dit massive gulv. Her får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og kort ventetid.

Gulvafhøvling og gulvafslibning

Så snart gulvafhøvlingen er udført vil træet fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes processen med en gulvslipning, for at få den rette finish før overfladebehandlingen går i gang. Her kan gulvbrædderne påføres sæbe, voks, olie, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslibning skal være rigtig polering, let slibning, grovslibning og en finslibning. Hos os får du grundig rådgivning om gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Iøvrigt er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du er i tvivl. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit massive gulv opfriskes?

Efter en gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling, bliver de fleste bræddegulve som nye. Du vil ikke kunne ane, at gulvet har været mangelfuld. Gulve skal altid behandles godt samt vedligeholdes, rengøres og plejes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den sidste mulighed. I forbindelse med vores arbejde med massive gulve får vi mange relevante spørgsmål om gulve, for eksempel:

 • Fradrag for afhøvling
 • Fvad koster gulvafhøvling og lakering
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Hvad koster gulvafhøvling
 • Male før høvling
 • Udstyr til gulvafhøvling
 • Høvling priser udland

Et andet sted på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive.

Ønsker du hjælp til høvling?

Din gulvfagmand skal altid fortælle dig, om en afhøvling er muligt. Såfremt dit bræddegulv trænger, så ring gerne og få afhøvling pris}. Er du i tvivl, kommer vi gerne forbi for en vurdering af dit trægulv. Vi har billig afhøvling priser og kort ventetid i Aarhus, København og Odense samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny dit gamle og slidte bræddegulv med en gulvafhøvling.