Gulvarbejde fornyer dine nedslidte, ridsede og grimme trægulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning forbedrer vi dine gulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvforbedring, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan udføre gulvforbedring, og vi kan samle helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med behandlinger af dit nuværende trægulv, så det igen bliver som nyt igen. Uanset hvilken type renovering af trægulve du har interesse for, så står vores professionelle gulvmænd altid klar til at bistå dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

En hel del danske hjem har en eller anden form for trægulve. Vinyl og linoleum som gulvmateriale, er blevet populært i spisestuer. Trods det har træ nogle karakteristika, der afstedkommer, at adskillig monterer trægulve i deres dagligstue og værelser. Udover træ som belægning findes der også:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Gulvklinker
  • Linoleum
  • Skiffer

Veludført gulvarbejde giver pæne parket


Plankegulve eller parket er robuste og mere modstandsdygtig end klinkegulve, da de kan slibes og opfriskes påny. Herudover kommer, at du kan tilpasse trægulvets fremtoning med en forbedret overfladebehandling. Parket kan selvfølgelig ikke høvles og slibes uendeligt. Robuste bræddegulve holder dog i lang tid, hvis gulvarbejdet er udført af en professionel og solid fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og billig gulvarbejde er nøgleordene for vores forretning. Vi går meget op i kvalitet, billig gulvarbejde og fornuftige priser. For at nå det aller bedste udfald, udretter vi konstant et omhyggeligt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Nye gulve kan være med til at danne et solidt indtryk af privatboligen. Der findes en række perspektiver inden for plankegulve og parketgulve, hvor du kan du vælge imellem talrige forskellige modeller og typer.

Afslibning, afhøvling og reparation af skader på

opfriskning af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Inden vi igangsætter et stykke gulvarbejde, foretager vi en grundig status for gulvets tilstand. Kan dit gulv ikkeslibes eller fornyes på anden måde, er en gulvafhøvling løsningen. Men i som oftest er en gulvafslibning rigelig. Forudsat du ønsker et nyt gulv i privaten, er der talrige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi lytter til dine krav og drømme

Er du usikker på, hvad der er den bedste overflademulighed i din bolig, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer opfriskning af trægulve tager vi flere hensyn, til blandt andet:

  • Tykkelse
  • Længden
  • hårdførhed
  • Slidstyrke

med baggrund i dine behov, ønsker samt forventninger og krav.

Førend du beslutter dig for, om vi skal være din foretrukne håndværker samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og indhent en rigtig hæderlig pris.