Gulvfirma gennemfører alt indenfor gulvbehandling, gulvafslibning og afhøvling af gulve af træ. Skriv eller ring gerne til vores værksted og erfaren fagmand for en lille snak om dine drømme og krav til det nyafslebet gulv. Som dygtig gulvpartner, lytter vi til dig og sammenfatter en overflademulighed som opfylder din personlige stil. Fra da af vil vores gulvspecialist trylle og give dig en overfladeløsning som du kun kan blive fornøjet med.

Hvad er fordelen ved et gulvfirma?

Kvaliteten af vores gulvrenovering kan f.eks ses på mængden af trofaste kunder, som vender tilbage igen og igen. Vore dygtige gulvspecialister udretter dermed en overordentlig god gulvservice med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan finder jeg et billigt gulvfirma?

Forskellige slags afhøvling tilbydes af os, – dit lokale gulvfirma. Herunder:

  • gulvindretning
  • afslibning af gulv pris
  • gulvopskuring
  • afhøvling og lakering af gulve
  • afslibning og afhøvling

Ordveksling om dine plankegulve eller parket giver et godt samspil, som tager udgangspunkt i dine ønsker og krav . Herefter laves gulvbearbejdningen som aftalt efter dine ønsker og drømme. Vi Kører i København, Odense og Aarhus samt resten af danmark og kan tiltræde omgående.

Kan gør-det-selv gulvafslibning anbefales?

Gulvafhøvling, gulvafslibning og behandling kan laves som gør-det-selv, selvom anvendelsen af et professionelt gulvfirma giver veludført gulvresultat. Et gulvfirma som vores, har dygtige gulvspecialister med kompetence og ekspertise. Her benyttes ene og alene de aller bedste gulvmaskiner og gulvprodukter med kvalitet til følge. Kontakt os og undgå, at dit gør-det-selv gulvforehavende ender galt. Vi har erfarne gulvslibbere til at beherske de store og kraftige gulvslibemaskiner. Gulvslibere der kan beskadige gulvet ved fejlbetjening. Afslibning, gulvopfriskning og gulvudbedring er et svært fagområde, og må derfor laves af en erfaren gulvmand.

Hvorfor benytte et gulvfirma?

Gulvafslibning og gulvafhøvling som foretages af en kompetent gulvsliber er din garanti for godt udført afslibning af trægulve. De stor gulvslibemaskiner skal styres akkurat samt afpasses til gulvets beskaffenhed. Afslibningen udføres med sandpapir og består af nogle afslibninger. Den første afslibning laves med en grovkornet sandpapir som gradvist udskiftes til finere og finere. Efter den afsluttende fine sandpapir er træet klar til en efterbehandling med sæbe, voks, hvid lak, hvid lud, hvid olie eller bejdse. Gulvslibningen benævnes også en fuldslibning og består af: let slibning, finslibning, mellemslibning, polering. Selvgjort afslibning udføres ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til slibning af trægulve kan foretages hos gulvfirmaer og malerforretninger landet over. Det er udlejningsmaskiner som ofte er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige gulvtyper. Gulvmaskiner, hvor valsen ikke er plan, ødelægger gulvet. Ved at bruge et professionelt gulvfirma holdes et højt kvalitetsniveau hver gang, og gulvarbejdet udføres altid perfekt.