Gulvmand tilbyder sin hjælp indenfor gulvfornyelse, gulvforbedring samt afhøvling af parket- eller plankegulve. Vores gulvmand er ekspert i gulvafslibning, gulvbehandling og afhøvling af gulve af træ, og han rådgiver dig gerne om gulvrenovering og andet gulvarbejde. Uanset dit gulvs tilstand findes der en gulvmulighed.

Hvorfor en gulvmand?

Er det på tide at dine gulve får en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv gulvafslibning eller anvende en dygtig gulvmand. At udføre gulvslibning i egen person er vanskelig og kan ende fatalt. Dermed anbefales at anvende en dygtig gulvsliber med erfaring i kvalitets gulvafslibning. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • gulvopfriskning
  • afslibning af altan
  • gulvforretning
  • afhøvling af gulve gør det selv
  • afslibning af spisebord

Ønsker du en billig gulvmand?

Ved at anvende os som gulvfirma, får du en billig gulvsliber med en hel del ekspertiser og stor erfaring. Billig gulvslibning er nødvendigvis ikke dyrere end hjemmegjort gulvslibning, derfor råder vi at bruge en erfaren specialist. Hos os får du gulvrenoveringen udført rigtige til en god gulvafslibning pris. Her frembringer vi et pænt trægulv med kvalitet og slidstyrke der ikke koster ret meget.

Gulvekspert, fagmand og gulvspecialist?

Mange tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Lave faste omkostninger bytter vi til billig afslibning priser for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som fagmand og specialist får du træteknisk og gulvteknisk bistand plus en rigtig god gulvservice. Vores fagmand høre efter til dine krav, forventninger, drømme og skræddersyr den korrekte løsning til dig.

Hvor finder jeg en lokal gulvmand?

Om du bor i Tappernøje, Grenå eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, som bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i danmark, er gulvmanden nær.