Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at danne blanke gulvbelægninger. Dertil anvendte man bonevoks, oliebehandling eller sæbe, som alle er efterbehandlinger, der er anvendelig til polering. Gulvpolering kommer til sin rette på alle bræddegulve der er nybehandlet. Virkningen af polering er forskellig afhængig af gulvbehandlingen der benyttes. En polering hedder også ‘efterpolering’ og vælges hyppigt på oliebehandlede, sæbebehandlede og voksbehandlede flader af træ. Der arbejdes med en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, der ved hjælp af klude eller pads fremtryller den fineste blanke overflade. Effekten bør ses, hvilket du kan gøre i vores gulvbutik.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en metode til at forbedre og opfriske eller polere gulve. Ved hjælp af en polermaskine eller rondelsliber forarbejdes gulvoverfladen med en polering eller boning. Så viser der sig en rustik eller helt blank og skinnende gulvflade. Den endelige effekt kommer an på hvilken type middel håndværkerne tager i brug. Plankegulve og parketgulve med voks, olie eller sæbe kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

På hvilken måde poleres parketgulve?

Gulvpolering er en meget fin proces til gulvrenovering, som blev anvendt på de såkaldte ‘bonede gulve’. Det var i reglen på slotte og herregårde samt det højere borgerskab der havde denne type gulve af træ. Her blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en benævnelse for de fine

Hvad koster en gulvpolering?

Har du blot brug for en gulvpolering pris kan du få den her hos os, både med og uden slibning. Opnå en konkurrencedygtig gulvpolering pris ved at ringe tll os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og overfladebehandling er vigtigt, siden der tilføres et beskyttende lag, som sikrer trægulvet mod beskadigelse i fremtiden. Efter en afhøvling eller afslibning må man behandle overfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i usikker på, hvilken behandlingstype der passer bedst til dit trægulve. Få dermed gode råd fra en specialist, førend du bestemmer dig for voks, sæbe eller olie.