Gulvsliber søges. Til øjeblikkelig hyre søger vi efter en rutineret håndværker til at arrangere nogle kategorier af afslibningsopgaver. Man skal have viden om gulvtekniske og trætekniske gulvopgaver, herimellem gulvafhøvling. Fast arbejde forudsættes idet vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afhøvling

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvslibning samt gulvbehandling af parketgulve og plankegulve for erhvervskunder, boligselskaber og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre fagligt dygtigekompetente gulvmænd, dog alene ved små gulvopgaver. Dermed får du stillet fri telefon og firmabil til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi imødeser, at du har høj faglig talent og kan arbejde særskilt med en flink fremtræden overfor vore adskillige kunder. Alle medarbejdere må kunne udføre disse opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af køkkenbord
  • Afslibning af gulve gør-det-selv
  • Afslibning af gulve ved fraflytning
  • Afslibning af trægulv
  • Tilbud på terrasse afhøvling
Gulvfaglige udfordring og perspektiver

Her er den lokale gulvpartner som lever af at forbedre boligens trægulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvfunktioner
  • Gulvrenovering
  • Afslibning

i høj kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt gulvfornyelse løses af fagligt kompetente gulveksperter.

Lidt om vores gulvfirma

Fra starten i 2003 har vi foretaget gulvafslibning og gulvopfriskning i hele landet. Med speciale i opfriskning og behandling af gulve har vi gennemført gulventrepriser i København, Odense og Aarhus samt visse andre lokaliteter i Danmark. I særdelsehed indenfor afslibning, gulvbehandling samt gulvafhøvling har gulvfirmaet fået en markant renoveringsrolle indenfor den fagmæssige del af gulvbranchen, med høj kvalitet til fornuftsbetonede priser.

Gulvafslibning, afhøvling og gulvsliber leje

Vi er et gulvforetagende der er berømt for grundig gulvarbejde, hvor der lægges vægt på samspillet imellem ny teknologi, høj kvalitet og billig gulvafslibning priser. Mester og medarbejdere har alle fokus på minimering af støj og støv, indemiljø og arbejdsmiljø.