Gulvfirma i Odense og Fyn – Billig afslibning

Odense-gulvfirma.dk består af dygtige gulvslibere med speciale i gulvafslibning og behandling af trægulve i Odense og på hele Fyn. Vi har netop udført en række gulvopgaver i Svendborg, Nyborg og Middelfart med vore kunders fulde tilfredshed. Så hvis dit trægulve har brug for en kærlig gulvbehandling, så er vi den rette til at hjælpe dig. Hos Odense-gulvfirma.dk klarer vi enhver form for gulvrenovering når det gælder trægulve, – og med mere end 20 års erfaring indenfor gulvbranchen, kan vi varetage både små og store gulvopgaver. 

En Solid gulvpartner på Fyn

Vi har base i Odense, men arbejder alle steder på Fyn. I enkelte tilfælde har vi udført gulvafslibning i Fredericia, Kolding og Vejle hvilket også er områder for os. Såfremt du har opgaver i Odense, på Fyn eller et andet af de nævnte områder, er du velkommen til at kontakte os for en snak. Så finder vi en passende løsning til dine trægulve som matcher dine ønsker og drømme.

Gulvafslibning på Fyn

Vi har faste priser på gulvafslibning hvilket du kan se her: Gulvafslibning priser.  Mangler du en dygtig gulvsliber på i Odense og på Fyn, så ring gerne til os og lad os give en skarp pris på din gulvopgave. Vi har fornuftige priser og vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker og behov. I mange år har vi hjulpet kunder i Svendborg, Nyborg og på hele Fyn, og vores store erfaring sikrer dig et godt resultat i høj kvalitet. Bor du på Fyn, så kontakt gerne os inden dy hyrer en gulvsliber til din næste gulvopgave.

Gulvafslibning – Muligheder og priser

Du kan let komme i kontakt med os omkring gulvafslibning priser, udførelse eller gulvspørgsmål. En enkel og let måde er via SMS til 42754026, hvor du altid vil få et lynhurtigt svar. Inden du kontakter os om en konkret forespørgsel, kan du med fordel have gjort følgende detaljer klare:

  • Hvor mange m2 er der?
  • Hvilken gulvbehandling ønsker du?
  • Er der dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader?
  • Skal du have lavet malerarbejde?

Du kan naturligvis ikke vide det hele på forhånd – og det er derfor du ringer til os. Vi lytter til dine ønsker og vil forslå løsninger som passer til dine gulve. Herefter kan vi sammen finde ud af, hvad der skal til for at du får et smukt og slidstærkt gulv som passer til dine forventninger.

Professionel gulvsliber i Odense

Såfremt du har spørgsmål, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 42754026 eller info@odense-gulvfirma.dk. Vi sidder klar til at få en snak om gulvafslibning og muligheder og hvad vi kan gøre for dig. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.